Veelgestelde vragen

Scooore ziet er anders uit, hoe komt dat?

 

Groot nieuws uit de wereld van de sportweddenschappen: we hebben je favoriete speelterrein omgebouwd tot een nieuwe site die 100% rond sportweddenschappen draait. Zo wordt je speelervaring nog intenser, kan je op nog meer wedstrijden inzetten én krijg je meer mogelijkheden om jouw weddenschappen te plaatsen. 

 

Om onze verbeterde dienstverlening en nieuwe functies in de kijker te zetten, kreeg Scooore ook een nieuwe look & feel. Zo maken we sportweddenschappen intenser dan ooit.

 

Wat is er nieuw op scooore.be?

 

Weddenschappen plaatsen wordt nu nog intenser! Op de nieuwe website van Scooore kies je uit nog meer wedstrijden en nog meer manieren om het extra spannend te maken:

 

Early Cash Out: wed in alle vrijheid en valideer vroegtijdig je weddenschap  

Bet Builder: bouw je eigen weddenschap waarop jij wil inzetten 

Odd Booster: Scooore verhoogt de notering van de wedstrijd en je mogelijke winst 

 

Zo leef je helemaal mee met de wedstrijd én wed je precies zoals jij dat wil!

 

Maakt Scooore nog deel uit van de Nationale Loterij?

 

Jazeker, Scooore hoort nog steeds bij de Nationale Loterij. Door te investeren in een nieuw, losstaand platform wil de Nationale Loterij Scooore verder uitbouwen tot een volwaardige en flexibele spelerservaring die intenser is dan ooit. 

 

Ik heb nog lopende Scooore-weddenschappen op e-lotto, wat gebeurt daarmee?

 

Je openstaande weddenschappen blijven doorlopen en je eventuele winsten worden uitgekeerd op je e-lotto speelrekening. Dit wil zeggen dat je je winsten niet kunt gebruiken om nieuwe weddenschappen aan te gaan op scooore.be. Je kunt deze winsten wel gebruiken voor andere spelen op e-lotto of ze laten uitkeren via je spelersaccount.

 

Kan ik mijn speelsaldo op e-lotto gebruiken voor weddenschappen op scooore.be?

 

Nee, de twee speelomgevingen zijn niet aan elkaar gelinkt. Om te spelen op het nieuwe Scooore moet je geld opladen via je speelrekening op scooore.be. Je kunt het saldo van je speelrekening op e-lotto gebruiken voor andere games als je dat wenst. 

 

Hoe log ik in op mijn Scooore-account?

 

We hebben ervoor gezorgd dat je account op scooore.be gemakkelijk kan worden geactiveerd. Dat betekent dat je voortaan met je vertrouwde gegevens kunt inloggen op e-lotto om loterijspelen te spelen én op scooore.be om weddenschappen te plaatsen. 

 

Geen mail gezien? Check dan eerst even je spamfilter. Als je account niet meer werkt op het nieuwe Scooore, kan je makkelijk een nieuwe account aanmaken.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

 

Je kunt je wachtwoord makkelijk resetten via je inlogscherm. Je zal een mail ontvangen op het e-mailadres waarmee je je geregistreerd hebt.

 

Kan ik nog steeds mijn weddenschap plaatsen in de winkel?

 

Ja, je kunt nog steeds naar je Scooore-verkooppunt gaan om je weddenschap door te geven. Ook kan je nog steeds je weddenschap digitaal voorbereiden en ze vervolgens in de winkel valideren.